Vasarinės padangos

Vasarinės padangos yra gaminamos iš kietesnio gumos mišinio, nes jis yra atsparesnis karščiui. Universalios padangos karštuoju metų laiku turi prastesnį sukibimą su kelio danga, greičiau nusidėvi ir sukuria didesnį pasipriešinimą, todėl žymiai išauga kuro sąnaudos. Vasarinės padangos yra gaminamos taip, kad protektoriaus raštas turėtų geresnį sukibimą tiek su sausa, tiek su šlapia kelio danga.

Vasarinių padangų protektoriaus raštas gali būti simetrinis, asimetrinis ir kryptinis, kiekvienas iš jų turi savitas technines charakteristikas, kurios yra svarbios stabdymui ir vairavimo greičiui, todėl ir saugumui:

  • Simetrinis protektoriaus raštas pasižymi vidutiniu sukibimu su sausu asfaltu ir posūkiuose. Svarbiausia simetrinio rašto savybė – jos yra tylios ir yra patenkinamos ne tik ant sausos, bet ir ant šlapios kelio dangos. Tai seniausias vasarinių padangų raštas.
  • Asimetrinis protektoriaus raštas išsiskiria tuo, kad į kelio dangą remiasi visu padangos pločiu, todėl nusidėvi tolygiai ir užtikrina stabilumą posūkiuose. Svarbiausia asimetrinio rašto savybė – jos kelia minimalų triukšmą, tačiau šio rašto padangos prasčiau sukimba su šlapia kelio danga lyginant su kryptinėmis padangomis. Tai naujausias vasarinių padangų raštas.
  • Kryptinis protektoriaus raštas pasižymi greitu vandens išstūmimu iš po padangos protektoriaus, todėl užtikrina gerą sukibimą su šlapia kelio danga, taip pat yra stabilios važiuojant dideliu greičiu. Tačiau tokio rašto padangos kelia palyginti nemažą triukšmą ir dažnai nudyla netolygiai.

Padangos vasarinės ar žieminės, nesvarbu, sudarytos iš tų pačių šešių elementų – gumos, karkaso, bortų, šonų, protektoriaus ir ratlankių. Vasarinės padangos R15, vasarinės padangos R16, vasarinės padangos R17 ar bet kokio kito skersmens – mūsų asortimente tikrai rasite Jūsų automobiliui tinkamiausias vasarines padangas.

Jei nenorite pirkti internetu, o domina vasarinės padangos Kaune, kviečiame atvykti pas mus, kur rasime optimaliausią variantą būtent Jūsų automobiliui. Mūsų padangų parduotuvė yra įsikūrusi adresu Savanorių pr. 339C, Kaunas.


Vasarinės padangos 

Yra 46 prekės(-ių).
puslapyje
Rodoma 1 - 12 iš 46 dalykų
Rodoma 1 - 12 iš 46 dalykų