Katalogas 

Yra 105 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Padangos

    Kiekvienais metais pasaulyje pagaminama apie milijardą padangų, kurios yra gaminamos iš Bayer laboratorijoje išrastos sintetinės gumos. Padangos yra sudarytos iš padangos pagrindo – karkaso, o šis iš kelių sluoksnių kordo. Karkasas nuo mechaninių pažeidimų yra apsaugotas papildomais kordo sluoksniais (nailono, plieno ir kt.), o padangos šonai nuo šių pažeidimų ir temperatūros poveikio – apsauginės gumos sluoksniais. Iš padangų oras neišeina dėl vidinių struktūrinių sluoksnių. Ant ratlankių padangos tvirtinamos tvirtinimo varžtais.

    Padangos yra vienas iš svarbiausių saugaus automobilio eksploatavimo elementų, nes jos užtikrina komfortišką važiavimą ir gerą sukibimą su kelio danga. Pagal paskirtį padangos gali būti vasarinės, universalios arba žieminės. Žieminės padangos atitinkamai dar gali būti dygliuotos, minkštos ir kietos. Tačiau padangoms taikomi ir kiti klasifikavimo metodai: pagal hermetizavimo būdą, oro slėgį, protektoriaus piešinį, kordo išdėstymą karkase, kordo medžiagą, padangos sukimosi kryptį ir protektoriaus rašto simetriškumą.

    Būtent vulkanizuojant gumą, iš kurios yra sudarytas padangos protektorius, gaunamos norimos padangos savybės – atsparumas trinčiai, pjūviams ir kitiems mechaniniams poveikiams. Protektorių sudaro:

    • Išilginiai grioveliai, dėl kurių lankstosi protektoriaus blokeliai ir taip padanga kabinasi į minkštą dangą.
    • Grioviai, kurie išstumia tarp padangos ir kelio dangos esantį vandenį.
    • Blokeliai, kurie sudaro didįjį padangos paviršiaus plotą ir sukimba su kelio danga.
    • Juostelės, kurios užtikrina nuolatinį padangos sukibimą su kelio danga.
    • Duobutės, kurios šaldo padangą ir neleidžia jai perkaisti.
    • Kraštai, kurie užtikrina automobilio stabilumą posūkyje.

    Kokybiškos naujos padangos gali sumažinti nelaimingų atsitikimų galimybę, todėl labai svarbu laiku jas atnaujinti. Mūsų siūlomos padangos internetu atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus ir užtikrina saugumą kelyje, o padangos pigiau siūlomos dėl mūsų ilgametės patirties šioje srityje. Jei norite pasikonsultuoti, susisiekite su mumis ir kartu rasime Jūsų poreikius geriausiai atitinkančias padangas.

    Jei nenorite pirkti internetu, o domina padangos Kaune, kviečiame atvykti pas mus, kur rasime optimaliausią variantą būtent Jūsų automobiliui. Mūsų padangų parduotuvė yra įsikūrusi adresu Savanorių pr. 339C, Kaunas.


  • Ratlankiai

    Šiandien ratlankiai gaminami stengiantis pritaikyti vis naujas technologijas, siekiant juos pagaminti iš kiek įmanoma plonesnių metalo lakštų, medžiagas apdoroti spaudimu.

    Ratlankiai daugiausiai gaminami iš plieno ir aliuminio ir yra skirstomi į lietus, štampuotus ir kaltus ratlankius:

    • Lieti ratlankiai yra lengvi ir turi platų dizaino pasirinkimą, tačiau nepasižymi atsparumu deformacijoms, todėl stipresnis smūgis gali baigtis ratlankių keitimu. Siekiant padidinti atsparumą smūgiams yra gaminami specialūs lieti ratlankiai, kurie tvirtinami titano varžtais, tačiau tokie ratlankiai yra labai brangūs kasdieniam naudojimui.
    • Štampuoti ratlankiai yra tvirti ir pigūs, o sulankstytą ratlankį yra paprasta ištiesinti net namų sąlygomis, tačiau jie yra sunkūs ir ne tokie išvaizdūs kaip lieti ratlankiai. Galima papildomai tvirtinti dekoratyvinius ratlankių gaubtus.
    • Kalti ratlankiai yra tvirti ir atsparūs nestipriems smūgiams, tačiau stipraus susidūrimo atveju dėl tvirtumo kaltas ratlankis nesugeria smūgio ir visa smūgio jėga tenka pakabai, kurios remonto darbai yra brangesni nei ratlankio keitimas.

    Renkantis ratlankius reikia žinoti ratlankio plotį ir skersmenį, tvirtinimo angų skaičių ir išdėstymą, automobilio stebulės skersmenį ir išnešimą. Labai svarbu pasirinkti tinkamus tvirtinimo varžtus, nes skirtingi ratlankiai turi skirtingų formų tvirtinimo angas, nes, priešingu atveju, ratlankis gali nukristi važiuojant.

    Montuojant ratlankius labai svarbu, kad ratlankis būtų pritvirtintas ant stebulės ir centre, taip išvengsite varžtų angų deformacijų. Negalima palikti net ir pačių mažiausių ratlankio deformacijų: jei nepažeista rato geometrija – ratlankį remontuokite, o kitais atvejais – keiskite nauju.

    Jei nenorite pirkti internetu, o domina ratlankiai Kaune, kviečiame atvykti pas mus, kur rasime optimaliausią variantą būtent Jūsų automobiliui. Mūsų ratlankių parduotuvė yra įsikūrusi adresu Savanorių pr. 339C, Kaunas.


  • Akumuliatoriai

    Daugumai vairuotojų pažįstama situacija, kai šaltą žiemos rytą automobilio užvedimo spynelėje pasukus raktelį, starteris kelis kartus išleidžia vangų garsą ir nutyla. Tokiu atveju būtina keisti automobilio akumuliatorių.

    Akumuliatoriai gali būti aptarnaujami ir neaptarnaujami:

    • Aptarnaujami akumuliatoriai – tai akumuliatoriai, kuriuos eksploatacijos metu reikia pildyti distiliuotu vandeniu, todėl jiems reikalinga nuolatinė priežiūra. Kadangi į akumuliatoriaus sekcijas galima patekti, tai galima pamatuoti šio akumuliatoriaus elektrolito tankį.
    • Neaptarnaujami akumuliatoriai – tai akumuliatoriai, kurie technologiškai ir konstrukciškai yra panašūs į aptarnaujamus, tačiau jiems užtenka tik reguliarios profilaktikos, o nereikia nuolatinės priežiūros.

    Dažniausiai automobilių akumuliatoriai gaminami naudojant keturias gamybos technologijas – seną, standartinę, modernią ir šiuolaikinę:

    • Sena. Naudojant šią technologiją gaminami aptarnaujami akumuliatoriai, kurių švino plokštelės yra legiruotos stibiu. Tai patys pigiausi akumuliatoriai, kurių Lietuvos rinkoje yra nemažai.
    • Standartinė – tai hibridinė technologija, kai teigiamo krūvio tinkleliai yra legiruoti stibiu, o neigiamo – kalciu. Naudojant šią technologiją gaminami neaptarnaujami akumuliatoriai. Tai tik nedaug už pagal seną technologiją gaminamus brangesni akumuliatoriai, kurie lyderiauja rinkoje.
    • Moderni – tai švino–kalcio technologija, kai abiejų krūvių plokštelės yra legiruojamos kalciu. Pagal šią technologiją gaminami neaptarnaujami akumuliatoriai, kurie dėl kalcio legiravimo proceso yra brangesni.
    • Šiuolaikinė – tai švino–sidabro technologija. Pagal šią technologiją gaminamuose akumuliatoriuose yra šiek tiek kalcio, tačiau į plokšteles yra legiruojamas nedidelis kiekis sidabro, kuris yra geras laidininkas. Tai pati brangiausia technologija, tačiau šie akumuliatoriai turi daugybę privalumų palyginti su pagal kitas technologijas pagamintais akumuliatoriais.

    Labai svarbu žinoti, pagal ką reikia rinktis akumuliatorių automobiliui, taip pat, kad galingesnis akumuliatorius nei skirtas konkrečiam automobiliui neišspręs pradžioje aprašytos automobilio neužvedimo problemos. Į automobilį galima patalpinti ne daugiau nei 10 % arba ne daugiau nei 10 Ah galingesnį akumuliatorių nei nurodyta konkrečiam automobiliui pagal gamintojų rekomendacijas. Akumuliatorius starteriui neduos daugiau srovės nei starteris gali jos priimti pagal technines charakteristikas, o generatorius nepajėgs pakrauti galingesnio akumuliatoriaus, todėl jis bus nuolat sodinamas. Išeitis yra nebent ne tik montuoti galingesnį akumuliatorių, bet ir generatorių, o tai jau yra didesnės išlaidos.

    Kraunant neaptarnaujamus akumuliatorius rekomenduojama naudoti automatinius pakrovimo įtaisus su IU charakteristika, kurie pasiekus reikalingą įtampos vertę automatiškai išsijungia. Tokį akumuliatorių kraunant su įprastu krovimo įtaisu su W charakteristika, kuris automatiškai neišsijungia, rizikuojate akumuliatoriaus resursų sumažėjimu arba net sprogimu.

    Akumuliatorių kaina priklauso nuo gamybos technologijos ir charakteristikų, taip pat tūrio ir galingumo. Mūsų siūlomi akumuliatoriai – tai aukščiausios kokybės akumuliatoriai. Akcija taikoma dėl mūsų ilgametės patirties šioje srityje, nes klientams norime pasiūlyti geriausius akumuliatorius geriausiomis kainomis.

    Jei norite sužinoti daugiau informacijos apie mūsų siūlomus akumuliatorius, susisiekite su mumis ir kartu rasime Jūsų poreikius geriausiai atitinkantį akumuliatorių.

    Jei nenorite pirkti internetu, o domina akumuliatoriai Kaune, kviečiame atvykti pas mus, kur rasime optimaliausią variantą būtent Jūsų automobiliui. Mūsų akumuliatorių parduotuvė yra įsikūrusi adresu Savanorių pr. 339C, Kaunas.


  • Kitos prekės

    Informacija ruošiama..

puslapyje
Rodoma 1 - 12 iš 105 dalykų
Rodoma 1 - 12 iš 105 dalykų